Onze diensten

Livestreaming

Belangrijke gebeurtenissen in het leven zoals trouwen en uitvaarten kunnen wij een livestreaming verzorgen.
Dit kan op iedere locatie zijn, een kerk, een dorpshuis of bijvoorbeeld op een buitenlocatie als een tuin of begraafplaats. Daarnaast kan er een opname worden gemaakt. Licht en geluid

We regelen en faciliteren geluidsversterking en op iedere locatie. Ook voor een gedegen lichtplan t.b.v. uw presentatie of evenement bent u bij ons aan het goede adres. 

Ondersteuning bij uitvaart

Wilt u graag foto's of video laten zien tijdens een afscheidsdienst? Voor het voorbereiden en verzorgen van fotopresentaties kunt u bij ons terecht.

Advies

Bent u op zoek naar vervanging van uw huidige audio / AV installatie of wilt u juist een uitbreiding van uw huidige audio / AV installatie. Groenensteijn Licht en Geluid biedt u de mogelijkheid voor een onafhankelijk professioneel advies, samengesteld op uw wensen en passende bij uw organisatie. Ook bieden wij ondersteuning bij aankoop en installatie van de gekozen audio, licht en AV apparatuur.

Webhosting

Ook voor het hosten van uw website kunt u bij ons terecht:

Muziek bij uitvaartdienst

Naast met maken van presentaties voor een uitvaartdienst kunnen wij u ook ondersteunen bij de muziek. Zoals extra geluidsboxen of bijvoorbeeld microfoons bij muziekinstrumenten.

Heeft u binnenkort een evenement?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij werken of meer informatie over onze tarieven?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Scroll naar boven